Over mij

Mijn naam is Elina en ik ben met Hatha yoga beoefening begonnen als aanvulling op mijn meditatie training in Amersfoort (2010-2016).

Ik voelde toen dat het oefenen van de houdingen mij hielpen, verdieping te vinden in de meditatie. Na een vijfdaagse stilte retraite wist ik, dat ik deze technieken en ervaringen ook wilde meegeven aan andere mensen.

Ik heb de 200 uurs “Anusara Vinyasa Flow” docentenopleiding (2018-2019) gevolgd in Arnhem bij Doris Lillienweis om dit te kunnen doen.
Als yogadocent ben ik enthousiast gaan lesgeven in verschillende stijlen maar het liefst breng ik alles wat ik heb geleerd samen in
de Hatha & Meditatie les.
Binnenkort volg ik het “Anusara” overbruggingsprogramma om het geleerde weer door te geven in mijn lessen en vanuit daar mezelf verder te ontwikkelen als docent.

 

Yoga is voor mij...

opmerken  hoe je er,
letterlijk en figuurlijk, bij zit.

Opmerken hoe je adem stroomt zodat je je bewustzijn kan vergroten.

Hoe vaker je dit oefent,
hoe beter je zonder een oordeel kan kijken naar de gevoelens en gedachtes die in jezelf omhoog komen.

Hoe makkelijker het wordt hier mee te werken en vrede te ervaren in jezelf.

Dit principe wil ik graag delen met iedereen die op de mat komt tijdens mijn lessen.

Namasté

 

Wat anderen hebben ervaren tijdens mijn lessen...

Reacties

Mirjam
een jaar geleden

Ontspanning, uitdaging en rust, deze woorden zijn voor mij kenbaar bij een les van Elina. Elina creeërt een fijne sfeer en begeleidt waar nodig is. Aanrader!

Claudia
een jaar geleden

Sinds een tijdje begonnen met de yogales op de woensdag! Het was misschien even wennen, zeker als nieuweling, maar inmiddels ervaar ik de lessen als een heerlijke activiteit met een fijne groep mensen! Elina bedankt!

Jackie
een jaar geleden

Fijne lessen, een echte aanrader !

Esther
een jaar geleden

Elke woensdagavond kom ik heerlijk ontspannen én weer helemaal opgeladen uit de les. Een energiek gevoel dat ook de volgende dag nog doorwerkt. Elina creëert een fijne sfeer en ruimte voor mijn eigen tempo. Dank je, Elina!

Anique
een jaar geleden

Een yoga-les van Elina is zeker aan te raden! Naast dat het een ontspannen les was, heb ik ook gemerkt dat het fysiek een uitdaging was. Dat zorgde ervoor dat ik meer energie kreeg voor de rest van de dag.

Reactie plaatsen


"We don't use the body to get into the pose, we use the pose to get into the body." 
- Bernie Clark -