Yoga aanbod

Vinyasa flow
easy flow yoga

Yogahoudingen in een dynamische volgorde. Een Vinyasa Yoga les is een les waarin de zonnegroet en variaties altijd terugkomen. We koppelen de adem aan de beweging en vergroten onze kracht en vitaliteit. We werken naar een uitdagende houding toe in elke les.
Een Easy Flow Yoga les is een voorbereidende Vinyasa les in een langzamer tempo. We nemen langer de tijd om houdingen te ervaren en te doorvoelen. 

Yin yoga en meditatie 

We doen rustige Yin Yoga oefeningen om ons voor te bereiden op het zitten in aandacht. 50% yogahoudingen 50% meditatie. 
Tijdens Yin Yoga blijf je 3 tot 5 minuten in een houding en ontspan je je spieren. Je rust uit en laad op. Voor meer rust en ontspanning. 

 

 

Stadsverlichting

Elke 2e zondag van de maand 
meditatie avond 
inloop 19.45 
20.00 - 21.00 
Deelname gratis
(Voorlopig afgelast)

info@yogalina.nl

 

info@yogalina.nl
KVK nummer: 74763377

Met speciale dank aan Esther Groot

voor de yogafoto's van deze website! 
www.pianostudio.emajeur.nl

Kom het ervaren!

Yoga met elina

Mijn naam is Elina Lichtendahl en tijdens het volgen van mijn 200uur Vinyasa teacher training in Arnhem, ben ik gestart met het geven van yogalessen bij Yogapoint Arnhem (jan 2019 - juni 2019). Door Doris Lillienweis is het yogavuurtje aangestoken en brand mijn enthousiasme, dit te delen met anderen! 

Ik ben met Yoga begonnen als aanvulling op mijn meditatietraining
(2011 t/m 2017), die ik in Amersfoort heb gevolgd bij Tom Cramer. Ik ontdekte dat Yoga het mediteren vergemakkelijkte maar dat het ook zoveel meer voordelen heeft dan alleen dat!  
Voor mij kan Yoga speels zijn, serieus, verbindendspiritueel en technisch. Ik hou er dan ook van in mijn yogalessen deze kwaliteiten te laten terug komen zodat iedereen er wat uit kan halen!  
Ik merk dat Yoga mij helpt in alle lagen van zijn; lichamelijk, mentaal en gevoelsmatig. Dit wil ik graag overbrengen op anderen. 
Yoga geeft mij meer kracht en minder stress. 

Graag tot op de mat!
Elina