Workshopdag "De Wijsheid van je Lijf"
Familie opstellingen & lichaamswerk

Wist je dat er een hele schatkamer aan verhalen, inzichten en wijsheid verscholen ligt in jouw lichaam?
Op deze opstellingen dag luisteren en kijken we op een dieper niveau naar datgene wat er binnen in jou speelt en naar de verbinding die je hebt met jouw lichaam. We starten met lichaamswerk en de verbinding met elkaar om een veilige setting te creëren. Daarna is er ruimte voor maximaal vier deelnemers om een opstelling te ervaren. Er word tussendoor gezorgd voor een vegetarische soep en een broodje.

 

Zaterdag 4 mei 2024
Witte kerkje in Lunteren
10.00 - 16.00 
incl. vegetarische lunch, max. vier personen, €88,- p.p.
Klik op de afbeelding onder deze tekst om je op te geven of kopieer de link
https://hipsy.nl/event/43254-wijsheid-van-je-lijf

 

Floor el Omari is gespecialiseerd in Jungiaanse psychologie en opstellingenwerk. Met haar open houding weet zij een zachte bedding te creëren voor jou om datgene aan te kijken wat zich uit de diepte aandient. Ze faciliteert het ultieme proces voor jou om door datgene heen te bewegen wat moeilijk, lastig of spannend is om tot transformatie te komen.

Elina Lichtendahl is gespecialiseerd in dramatherapie en lichaamswerk. Met haar sensitieve houding weet ze een veilige setting te creëren om lichaamsgericht te werken en te ontdekken wat er in jou zich afspeelt. Door hier uiting aan te geven door middel van opstellingen-en-lichaamswerk lukt het om op een diep gevoelsniveau te helen en te verwerken.