(vinyasa) Flow & Ga!

Maandag 09.30 - 10.30
(Vinyasa) Flow yoga is een dynamische yogavorm waar de yogahoudingen op een vloeiende manier in elkaar overlopen en waar je de adem koppelt aan de bewegingen. Door de yogahoudingen op een vloeiende manier te verbinden, verwarmt je lichaam gemakkelijk op en werk je stap voor stap toe naar het verdiepen van de houdingen. 

Deze les is geschikt voor mensen die al eens yoga hebben gedaan en zich comfortabel voelen bij een sneller tempo. Bij specifieke klachten of wensen raad ik het altijd aan om eerst een individuele sessie te boeken.


Boek jouw les!

https://www.momoyoga.com/
yogalesede/

Zwangerschapsyoga

Woensdag 19.00 - 20.00

Deze les is speciaal voor nieuwe mama's to be! Neem een moment om in te checken bij jezelf, je te verbinden met je kleine en na de les onder het genot van een kopje thee met gelijkgestemden. Zwangerschap is een prachtige en spannende reis waarbij yoga je kan helpen kalm en gecentreerd te blijven in het midden van alle veranderingen.

 

Boek jouw les!

https://www.momoyoga.com/
yogalesede/

Kracht & Balans

Donderdag 19.00 - 20.00 
Hatha yoga is een rustige yogavorm waar je bezig gaat met de yogahoudingen, de adem en het beoefenen van het focussen van de aandacht. Door de houdingen wordt je lichaam krachtiger, bouw je rustig aan je spieropbouw en worden of blijven de spieren en het bindweefsel flexibel. Door de aandacht voor je adem kom je tot rust en leer je regulatietechnieken die je verder kunnen helpen in het dagelijks leven. Hatha yoga is een manier om je bewustzijn te vergroten en een moment voor jezelf te nemen om te kijken hoe het met je gaat.

Boek jouw les!

https://www.momoyoga.com/
yogalesede/

 

Beter Slapen Yoga

Donderdag 20.30 - 21.30 

Beter Slapen Yoga is een yoga les die zich richt op ontspannende yogahoudingen en aandacht- en- ademoefeningen om beter te slapen. Er worden wisselende vormen van yoga aangeboden die vallen onder bijvoorbeeld de Restoratieve yoga en de Yoga Nidra om jouw te helpen ontspannen. Ondersteund door stilte, klanken en mooie muziek kom jij tot rust.

 

Boek jouw les!

https://www.momoyoga.com/yogalesede/