Privé Yoga

Voor wie?

 • Sta jij constant aan en heb je het gevoel dat je van alles MOET? Heb je last van overspannenheid of burn-out?
 • Heb jij al langer fysieke klachten en wil je graag yoga doen maar weet je niet goed hoe je kan aansluiten in de reguliere les?
 • Heb je weinig tijd en wil je yogales krijgen op jouw persoonlijke tijd en in jouw persoonlijke omgeving zodat het je ondersteunt in je dagelijks leven?
 • Doe je al langer yoga maar wil je je eigen yoga pad verdiepen en meer uitdagendere houdingen leren en meer weten over de filosofie? 
 • Heb je behoefte aan persoonlijke aandacht en wil je ondersteund worden in datgene wat je bezig houd?

  Er zijn veel verschillende redenen om privé yoga te boeken! Ik denk graag met je mee en stem me af op jou persoonlijke behoeftes. Privé yoga is yoga op maat en ziet er voor ieder persoon anders uit. 

Waarom privé yoga?

Volgens de eeuwenoude traditie werd yoga voornamelijk één op één gegeven. Yoga is bedoeld om je te ondersteunen in je dagelijkse leven en te dienen als inspiratie voor een gezond en vitaal leven. 

Om te kijken wat dit voor jou betekent is het aan te raden privé yoga te boeken. Iedereen heeft namelijk een andere achtergrond, een ander lichaam en andere wensen. Hierdoor kan het voorkomen dat je niet alles uit de yoga haalt in een reguliere les.

Het boeken van privé yoga kan tegemoet komen aan jouw persoonlijke situatie en zich afstemmen op jouw agenda. Door de één op één aandacht van de docent word je gesterkt in dat wat je doet. 

Ik werk altijd op uitnodiging, in verbinding vanuit gelijkwaardigheid en doceer ten alle tijden geweldloosheid. Deze aanpak past bij het trauma-informed lesgeven.

Hoe werkt het? 

 1. Stuur je vraag of aanmelding naar info@elinalicht.nl of via onderstaand formulier
 2. Ik beantwoord graag jouw vraag en stuur je een intakeformulier als je je wil aanmelden.
 3. We maken een afspraak voor de intake en eventuele vervolg sessies. Dit kan op de Padberglaan 18 in Ede of eventueel bij jouw thuis. 
 4. Na de intake beslis je of je verder gaat met privé yoga.
 5. 1x Privé Yoga intake €77,-
  en/of 8x Privé Yoga sessies €555,- (op te maken binnen drie maanden)